Urządzenia i Akcesoria
Korzenna przyprawa ze skórkami jabłek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 słoik
Składniki
-
200 g skórek z jabłek (obierek)
-
2 laski cynamonu przełamane na pół
-
10 - 12 goździków
-
2 gwiazdki anyżu (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
8 mg
Białko
2 g
Kalorie
564.8 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bezalkoholowy grzaniec pomarańczowo-jabłkowy
30 min
Tepache
120 godz. 20 min
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM6, TM7)
1 godz. 15 min
Chrust z ziemniaków (TM6, TM7)
25 min
Kiszone marchewki (TM6)
72 godz. 40 min
Orzechy laskowe w czekoladzie i wiórkach kokosowych
1 godz. 10 min
Budyń z syropem klonowym
20 min
Przyprawa do potraw z dyni
5 min
Jabłka w syropie (do ciast i deserów)
45 min
Gomasio z zieloną częścią pora
40 min
Korzenny napar z zielonej herbaty z owocami
35 min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6, TM7)
30 min